UDESTUER OG KARNAPPER

Går du og drømmer om at få en ny karnap eller udestue til din bolig?

Er stuen for mørk eller spisekrogen for trang kan en løsning være at få lavet en ny udestue/karnap, som er designet specifikt til netop dine ønsker og behov.

 

Tømrermester Hindevad har stor erfaring indenfor opsætning af udestuer og er derfor i stand til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til netop dig.

 

Vi rådgiver gerne omkring valg af løsning samt materialer i forbindelse med opsætning af karnapper og udestuer, og med mange års erfaring i tømrerfaget er vi det helt rigtige kort at have på hånden.

 

Veludført håndværk fra erfaren tømrermester

Når du sætter Tømrermester Hindevad til at løfte opgaven for dig, kan du altid være stensikker på at være i gode og trygge hænder. Med mange års erfaring i tømrerfaget og stort fokus på service og kundetilfredshed er vi det helt rigtige kort at have på hånden for netop dig, som ønsker at få lavet en ny karnap eller udestue.

 

Vi sætter en ære i at lave et godt og solidt stykke arbejde og benytter udelukkende de bedste kvalitetsmaterialer – både i forbindelse med større såvel som mindre projekter.

Ønsker du at høre mere eller få udarbejdet et tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på telefon 40 91 19 96 til en uforpligtende snak om mulighederne for, at vi hjælper netop dig.

 Tømrermester Michael Hindevad

Larsensvej 16 | 2950 Vedbæk

michael@hindevad.dk

michael2119 i Vedbæk, DK på Houzz