ISOLERING
Er du boligejer, kan det i mange tilfælde være en rigtig god idé at få kigget på, om boligen trænger til ny isolering. Er ens bolig ikke isoleret ordentligt, kan det betyde, at huset ikke holder særlig godt på varmen, og det kan medføre høje varmeregninger for dig som boligejer.

 

Tømrermester Hindevad besidder stor erfaring indenfor isoleringsarbejde og står klar til at hjælpe uanset opgavens omfang.

Modtag tilskud til isolering

Boligisolering er blandt en af de ting, som du har mulighed for at modtage tilskud til. Man har fra statslig side besluttet, at alle energioptimerende renoveringer, der udføres på boliger i Danmark skal være tilskudsberettigede, og det gør, at du kan modtage tilskud som boligejer.

 

Der er med andre ord 3 overordnede fordele for dig som boligejer ved at få isoleret din bolig:

 

  1. Du opnår besparelser på varmeregningen måned efter måned i mange år frem.
  2. Du øger boligens værdi
  3. Du kan som boligejer modtage tilskud til renoveringen, så det bliver billigere for dig.

 

Med andre ord kan isolering af din bolig vise sig at være en god investering, da der kan spares mange penge på varmeregningen i de næste mange år frem.

 

Såfremt du gerne vil modtage et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til isolering af din bolig, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag på tlf. 40 91 19 96 til en uforpligtende dialog.

 Tømrermester Michael Hindevad

Larsensvej 16 | 2950 Vedbæk

michael@hindevad.dk

michael2119 i Vedbæk, DK på Houzz